KLANTEN & SAMENWERKING

Klik op onderstaande logo's voor meer info
ret
ret
OD-Rivierenland
OD-Rivierenland
rabo
rabo
Eneco
Eneco
Accsyss
Accsyss
Brandt-Levie
Brandt-Levie
Technische Unie
Technische Unie
TBI
TBI
van-Lent
van-Lent

"

"

"

"

"Onlangs heb ik een creativiteits-workshop mogen bijwonen van IKB & partner.Ik vond het een uitermate inspirerende en verhelderende workshop. Wij dachten dat wij op outplacementgebied zo ongeveer alles al bedacht hadden wat er te doen viel om medewerkers in beweging te krijgen maar door de aanpak van de workshop bleken er toch nog weer meer originele invalshoeken te bedenken. Praktisch en direct toepasbaar. Veel dank voor de nieuwe inzichten! ’

 

Jaap de Haan

 

Karst heeft voor ons een bruisende workshop verzorgd.

 

Karst is een enorme energieke facilitator die jou snel de schellen van de ogen doet vallen.

 

Hij heeft ons team door een aantal sportinterventies letterlijk behoorlijk in beweging gezet. Daarbij kwam een enorme vrolijke energie vrij die een ontzettende positieve stempel heeft gedrukt op de hele hei dag!

Karst heeft ons allemaal op onze eigen manier een ei laten opvangen. Iedereen had een oordeel over de oplossing van de ander. Ik ook. Die van mij was de beste en die van de ander was te simpel of ingewikkeld voor woorden.

 

Ik verloor......, anderen lukte het wel. Er zijn legio oplossingen voor uitdagingen leerden wij! Buiten de box, natuurlijk, maar er zijn ook oplossingen dichtbij. Een eye opener die twee maanden na het event met Karst nog vaak nog de revue passeert.

 

Dankjewel Karst!

 

Klazina Oldenhuis

Waar wij oa mee samenwerken:

SIC.jpg