Teamontwikkeling/Communicatie /High Performance Teams/ Creatieviteits sessies/Persoonlijke Effectiviteit/Train the Trainer

Introductie

 

Onze team ontwikkel trajecten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Dit is een bewuste keuze, zodat we u altijd een programma kunnen aanbieden welke bij u past. Doorvragen helpt ons om bij u het passende programma uit te voeren. 

 

Voor wie?

 

Voor u, uw team, de afdeling en/of het complete bedrijf. 

 

Resultaat

 

Na deze training staan u en uw medewerkers meer open tot prettige samenwerking. Meer plezier en betere communicatie leiden tot betere resultaten. Een veiligere werkomgeving en duurzame inzetbaarheid van medewerkers is de absolute winst van onze trainingen.

 

Opbouw en duur

 

Deze training wordt op maat gemaakt waarbij het niveau en aantal deelnemers bepalend is voor de structuur en de duur.

 

Team building

 

Verbindende activiteiten, zowel binnen als buiten, waarbij op een luchtige manier groepsprocessen worden aangeraakt. Dit kan aan de hand van outdoor werkvormen of sport activiteiten. Altijd onder begeleiding van deskundige mensen. Trainers die een brede ervaring hebben in het bedrijfsleven, en altijd kunnen anticiperen op alle voorkomende groepsdynamieken.

 

Team training

 

Hierbij gaan we op zoek naar o.a. teamrollen, communicatie patronen en vormen van effectieve samenwerking, die bij u in de organisatie toepasbaar zijn. Ook dit doen we aan de hand van actieve werkvormen, zowel binnen als buiten.

 

Team coaching

 

Intensieve begeleiding van het team, bijvoorbeeld bij (sluimerende) conflicten, vertrouwenskwesties e.a.. Hierbij gaan we ook met de individuele deelnemers van het team aan de slag om te onderzoeken wat onderliggende drijfveren en motivatoren zijn.

TRAINING

Team ontwikkeling

High Performance Teams

Communicatie

Teambuilding